Αγαπητοί γονείς, φίλες και φίλοι, αγαπητά μας παιδιά,

μετά από μία σχολική χρονιά με δυσκολίες και περιορισμούς, τα παιδιά μας αξίζουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με πολύ διασκέδαση, εκδρομές, δραστηριότητες στη φύση, πολιτιστικές δράσεις, παιχνίδια και χαρά.

Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης Summer Camp εμπλουτίζεται με καινούριες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους και παράλληλα εξελίσσεται  ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Φέτος θα λειτουργήσει σε 4 Δημοτικά σχολεία με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου ώστε αφενός να διευκολύνεται η πρόσβαση κι η συμμετοχή όλων των παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών.

Μια ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτικών, νηπιαγωγών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, εικαστικών, μουσικών, θεατρολόγων δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αναλαμβάνοντας να απασχολήσουν τα παιδιά μας με γνώση αλλά και ασφάλεια οργανώνοντας αθλοπαιδιές, παραστάσεις, προβολές και τα πολυαναμενόμενα θαλάσσια μπάνια, πάντα με την επίβλεψη ναυαγοσώστη και την παρουσία γιατρού.

Σας καλωσορίζουμε και φέτος στις δράσεις του Summer Camp και ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να περάσουν όμορφα και ξένοιαστα και, χωρίς να ξεχνάμε την ασφάλεια όλων, να χαρούν και να απολαύσουν τις δραστηριότητες.

Πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής:

Αίτηση Συμμετοχής