Με δωρεάν ξεχωριστές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους η πόλη μας γιορτάζει τα Χριστούγεννα!

  • Το γιορτινό τρενάκι με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας καιεπιβάτες τα πιο χαμογελαστά μέλη αυτής της πόλης! Θα λειτουργήσει από 22.12.23.
  • Μια Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη  με εργαστήρια παιχνιδιών, συναυλίες, συγκρουόμενα, τραμπολινο και πολλές ακόμα εκπλήξεις μας περιμένουν για να ζήσουμε τις πιο μαγικές στιγμές αυτού του χρόνου!
  • Από σήμερα, 13 Δεκεμβρίου και για όλη τη διάρκεια των γιορτώνένας μεγάλος “παιδότοπος” θα περιμένει μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σάββατο 16/12/23
Όλοι μαζί Μπορούμε
#OloiMaziMporoume

Η Μαγεία των Χριστουγέννων ανήκει σε όλους!
Ο Δήμος Κορυδαλλού συμμετέχει στη δράση του Oloi Mazi Mporoume για να προσφέρουμε σε όλους ένα γεμάτο τραπέζι και τεράστια παιδικά χαμόγελα!
Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 10.00 π.μ. έως και τις 14.00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας, συγκεντρώνουμε δώρα (παιχνίδια, παιδικά βιβλία) ή ό,τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί ένα παιδί αλλά και τρόφιμα μακράς διάρκειας

Κυριακή 17.12.23
2o Santa Run Αλληλεγγύης & Αγάπης

Βάλτε χαμόγελα, ταχύτητα και ξεκινάμε… Άγιοι Βασίληδες όλων των ηλικιών τρέχουμε για καλό σκοπό.
Με αφετηρία την Πλατεία Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις 11.00π.μ. και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας.

Πέμπτη 21.12.23
Συναυλία Αναστασία 

Η λατρεμένη της νεολαίας και όχι μόνο, τραγουδίστρια Αναστασία έρχεται στον Κορυδαλλό.
Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21.12.23. Μαζί της η Νικόλ. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19.00μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Σάββατο 30.12.23
4E Project

Η ομάδα 4E Project μας ταξιδεύει στον κόσμο της δημιουργικότητας. Δημιουργικότητα είναι  η δεξιότητα του 21ου αιώνα.
Σας περιμένουμε να ζήσουμε ένα γιορτινό πρωινό με εργαστήριο κατασκευών, διαδραστική αφήγηση παραμυθιού από το χριστουγεννιάτικο βιβλίο της Ειρήνης Ζογανά “ο Αϊ Βασίλης παίζει”.
Ας μιλήσουμε στα παιδιά μας για τη φιλία, την αγάπη και τα όνειρα, ας πιστέψουμε…καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα.
Έμπειροι παιδαγωγοί θα ταξιδέψουν τους μικρούς εξερευνητές σε έθιμα άλλων χωρών μέσα από πρωτότυπα κινητικά παιχνίδια, θα ψαρέψουν δώρα στην Αυστραλία, θα πετάξουν με μαγικές σκούπες στη Νορβηγία και θα κάνουν το πιο γρήγορο στόλισμα χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού “Θεόδωρος Πούτος” από τις 10.00 π.μ. εως και τις 13.00μ.μ..

Σάββατο 30.12.2023
Η νύχτα των ευχών

Μικροί και μεγάλοι φωτίζουν την πόλη με τις ευχές τους, γεμίζοντας τον ουρανό με τα παραδοσιακά φαναράκια της “Νύχτας των Ευχών”.
Λάμψη, χαμόγελα και αισιοδοξία στο πιο Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα για να καλωσορίσουμε το χρόνο που έρχεται γεμίζοντας έναν ουρανό με τις πιο ζεστές ευχές για αγάπη, ειρήνη και ελπίδα!