Ο Δήμος Κορυδαλλού ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς ευχαριστεί δημότες, Συλλόγους, Φορείς, επιχειρήσεις και συμπολίτες που συμβάλουν εμπράκτως ως χορηγοί ή δωρητές στο πλαίσιο ανάπτυξης κοινωνικής αλληλεγγύης στην Τοπική Κοινωνία.

Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι στην ενότητα «Κοινωνική Πολιτική» https://korydallos.gr/koinoniki-politiki/, δημιουργήθηκε ένα νέο πεδίο μόνιμο (banner), όπου αναρτήθηκαν οι επωνυμίες των χορηγών των Κοινωνικών Υπηρεσιών μας.

Κλικάροντας πάνω σε αυτό το banner: https://korydallos.gr/sponsors/, ανοίγει η σελίδα των χορηγών μας (λογότυπα & επωνυμίες έτους 2022 και 2023, το οποίο θα ανατροφοδοτείται).

“Πατώντας” πάνω σε κάθε Λογότυπο Εταιρείας, ο χρήστης «μεταφέρεται» στον επίσημο ιστότοπο της, ενώ “πατώντας” πάνω σε κάθε επωνυμία Χορηγού, ο χρήστης ενημερώνεται με επιπλέον πληροφορίες.

Και στην Κοινωνική Πολιτική, εκμεταλλευόμαστε τις τεχνολογίες πληροφορικής & επικοινωνιών, ενισχύουμε τη διαφάνεια & την πληροφόρηση, επιβραβεύουμε την κοινωνική προσφορά, επενδύουμε στην εξωστρέφεια & τη συνεργασία με νέους Φορείς και ενισχύουμε την ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών.