Ο Δήμος Κορυδαλλού  οργανώνει μία σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων σε όλα τα Κ.Α.Π.Η  του Δήμου μας, σε συνεργασία με το Σωματείο Επαγγελματιών Ρεφλεξολόγων.

Αναλυτικότερα, το παρακάτω πρόγραμμα,  στο οποίο συμμετέχουν οι ΡεφλεξολόγοιΘεοδώρου Μαρία, Καταπόδη Ευγενία και Κυπραίου Παρασκευή δίνει μια ευκαιρία σε τους όλους τους δημότες (όχι μόνο τους ηλικιωμένους) να γνωρίσουν τη ρεφλεξολογία και να ανακαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συμβάλει στην καθημερινή ευεξία τους.

Ωράριο 10:00 – 13:00
Τρίτη 19/9 Α΄ ΚΑΠΗ Ηπείρου 115
Τρίτη 26/9 Β΄ ΚΑΠΗ Αρκαδίου 12
Τρίτη 3/10 Γ΄ ΚΑΠΗ Μπουμπουλίνας 30
Τρίτη 10/10 Δ΄ ΚΑΠΗ Θήρας 40
Τρίτη 17/10 Ε΄ ΚΑΠΗ Ψαρρών & Σωκράτους
Τρίτη 24/10 ΣΤ΄ ΚΑΠΗ  Θουκυδίδου 10

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: “Η Ρεφλεξολογία και τα οφέλη της” και να δοκιμάσουν μια 15λεπτη εφαρμογή ρεφλεξολογίας στα πέλματά τους !

Το μόνο που χρειάζεται, εκτός από την παρουσία σας, είναι, να μας δηλώσετε ΕΔΩ, ότι θέλετε να δεχθείτε Ρεφλεξολογία ώστε να μας βοηθήσετε στην καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης.

Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική, συμπληρωματική μέθοδος φροντίδας και υποστήριξης του οργανισμού. Βασίζεται στην ενεργοποίηση  σημείων των άνω και κάτω άκρων (πέλματα και παλάμες), που ονομάζονται αντανακλαστικά σημεία και αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας  τα αντανακλαστικά αυτά, με συγκεκριμένες, επακριβείς τεχνικές, επιτυγχάνεται φυσική εξισορρόπηση και εναρμόνιση του οργανισμού. Προσφέρει βαθιά χαλάρωση, μειώνοντας σημαντικά τις επιπτώσεις του στρες, το οποίο ταλαιπωρεί την πλειονότητα των ανθρώπων ειδικά στις μέρες μας και ευθύνεται για πληθώρα σωματικών συμπτωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε & στο τηλ.2104979521

Σας περιμένουμε!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την πρόσκληση.