ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορυδαλλού στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών του με στόχο ένα καλύτερο αύριο για όλους μας, επιθυμεί να ενημερώσει για τη δράση:

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε;

-Αναζητήστε βιώσιμες λύσεις για τις δραστηριότητες που κάνουμε τις ημέρες των γιορτών. Για παράδειγμα, τι μπορούμε να κάνουμε για να μην τυλίγουμε τα δώρα μας με χαρτί που θα το πετάξουμε την επόμενη; Πρέπει να στολίζουμε πλαστικό δέντρο ή φυσικό; Χρειαζόμαστε τόσα φώτα στον εξωτερικό χώρο ή όχι; Έχουμε πολλές λύσεις, αρκεί να σκεφτούμε δημιουργικά και έξυπνα!

-Δεν έχετε έμπνευση; Γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στη λίστα που έχουμε ετοιμάσει; Θα τη βρείτε πατώντας εδώ.

-Από την 3η Δεκεμβρίου μέχρι και την 2η Ιανουαρίου, ξεκινάτε να εφαρμόζετε τις δικές σας βιώσιμες λύσεις!

-Κάθε φορά που εφαρμόζετε μια βιώσιμη λύση, τραβάτε μια φωτογραφία ή ένα σύντομο βίντεο, το οποίο και ανεβάζετε στο Instagram με το hashtag #SustainabilityChallenge και την ετικέτα: @edeliamepattikis. Μην τα ξεχάσατε, αλλιώς μετά δεν θα μπορέσουμε να δούμε την προσπάθειά σας!

-Θα έχετε ένα μήνα για να εφαρμόσετε όσες περισσότερες λύσεις μπορείτε! Όποιος/α εφαρμόσει τις περισσότερες λύσεις, κερδίζει μια δωροεπιταγή για φυτά και είδη κήπου αξίας 100€!

-Με τη δωροεπιταγή, ο νικητής θα φτιάξει ένα όμορφο μικρό κήπο στο μπαλκόνι ή/και στον κήπο του σπιτιού του!

-Μόλις ολοκληρώσει το έργο του, θα μας στείλει μια φωτογραφία για να τη μοιραστούμε με όλο το Instagram!

Περίοδος διαγωνισμού: 3η Δεκεμβρίου 2021 – 2η Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση νικητή: 3 Ιανουαρίου 2022

Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού θα βρείτε εδώ: http://europedirect.eliamep.gr/sustainabilitychallenge-christmas-edition-vimata-gia-pio-viosimes-giortes/