Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου, αναμένεται να εκδοθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για την επιλογή των ενδιαφερόμενων γονέων στο πρόγραμμα δράσης της ΕΕΤΑΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της σχολικής περιόδου 2022 – 2023.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η περίοδος των ενστάσεων, η οποία θα διαρκέσει από την Τετάρτη 24 έως και  την Παρασκευή 26 Αυγούστου. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά,  με τη χρήση των κωδικών taxisnet, μέσω της σχετικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων») και με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf. Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων αναμένεται να βγουν, την Τρίτη 30 Αυγούστου. Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων θα μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 4946113, 210 4946135 και 210 4949280, ώστε να κλείσετε ραντεβού για την υπογραφή της σύμβασης.

Με εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος

Μιχάλης Λώνας