Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, ώρες 17:00-21:00, στο κτήριο Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ξενοφώντος & Πελοπίδα, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση δημοτών που ενδιαφέρονται για δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες από τους εργατολόγους του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Τα αιτήματα αφορούν: προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, υπολογισμό ύψους σύνταξης και συμβουλές για εργασιακά ζητήματα (άδειες, παραβίαση εργατικής νομοθεσίας).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν δωρεάν ατομικά R/V στο τηλ. 2132129334 (Δευτέρα- Παρασκευή, ώρες: 8:00-14:00).

Η πρώτη Δράση παροχής δωρεάν εξατομικευμένων υπηρεσιών στους δημότες μας πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου, από δύο εξαιρετικούς Εργατολόγους του Ινστιτούτου, τον κ. Ζαχαρία Μαμματά και την κυρία Μαρία Κουφοπούλου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη εξυπηρέτηση 32 συμπολιτών μας.

Το Σεπτέμβριο η συνεργασία θα επεκταθεί και στη διοργάνωση Θεματικών Ομαδικών Εργαστηρίων για την ενδυνάμωση ανέργων (συμβουλές για σύνταξη βιογραφικού, προετοιμασία συνέντευξης κτλ) με Σύμβουλο Απασχόλησης, στο πλαίσιο των υπηρεσιών του ΔΙΚΤΥΟΥ Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής του ΙΝΕ ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Γραφείο Στήριξης Ανέργων του Δήμου Κορυδαλλού.