Ο Δήμος Κορυδαλλού, σε συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, προωθεί την επιχειρηματικότητα της πόλης μας και ενισχύει τον εμπορικό κόσμο. Συγκεκριμένα, το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας αναλαμβάνει τη στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Κορυδαλλό για τη δημιουργία ή αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) των επιχειρήσεων λιανεμπορίου.
Δικαιούχοι της δράσης είναι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου (κύριος ΚΑΔ ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα
έσοδα), διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.
Η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων λήγει στις 24/3/2021 και ώρα 15.00.

Αν είστε μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο Δήμο Κορυδαλλού το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας μπορεί να σας υποστηρίξει δωρεάν:

  • Στην υποβολή του ηλεκτρονικού φακέλου της αίτησης σας καθώς και στη συγκέντρωση και την ηλεκτρονική υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
  • Στην υποβολή του αιτήματος ελέγχου και πληρωμής της πρότασης σας.
  • Στην ανάπτυξη marketing plan με ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις προβολής μέσω εργαλείων digital marketing για την επιτυχημένη προβολή του e-shop σας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Δράση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΚΣΕ δείτε εδώ Δράση e-lianiko
ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2114182013 , 2107200169 και στο info@piraeusbsc.gr.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καρύδη για την πολύτιμη βοήθειά τους.