Στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κορυδαλλού, υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα, πλημμυρισμένοι από θετικά συναισθήματα. Χαρά, ανυπομονησία, λαχτάρα, κέφι, έξαψη, ενέργεια, εγρήγορση, υπερένταση και θετική διάθεση.

Τα παιδιά βιώνουν με διαφορετικό τρόπο την περίοδο των Χριστουγέννων σε σύγκριση με τους ενήλικους και οι γιορτές κατέχουν σημαντική θέση στη ζωή και στο καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του παιδικού σταθμού. Μέσα από αυτές, τα παιδιά αντιλαμβάνονται την έννοια του χρόνου και έρχονται σε επαφή με τα ήθη και τα έθιμα. Κάθε γιορτή έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη παιδαγωγικών στόχων που αφορούν την ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού.

Έτσι λοιπόν η γόνιμη φαντασία των παιδιών ήταν ο οδηγός και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί έγιναν εργαστήρια όπου παιδιά, γονείς, παιδαγωγοί δημιούργησαν μικρά έργα τέχνης. Ξετυλίξαμε δώρα, χορέψαμε, τραγουδήσαμε και μοιραστήκαμε αμέτρητες αγκαλιές.

Και δώσαμε μια υπόσχεση, το πνεύμα των Χριστουγέννων να το κρατήσουμε για πάντα μέσα μας.

Το προσωπικό και ο Αντιδήμαρχος των Βρεφονηπιακών Σταθμών ευχόμαστε από καρδιάς χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, δικαιοσύνη και χαρά σε όλα τα παιδιά της γης, μικρά και μεγάλα.