Μέρες Ανάστασης πλησιάζουν και το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών εργάζεται αδιάλειπτα για την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενέστερων οικονομικά συνδημοτών μας. Στις 5 & 6 /04/2023 πραγματοποιήθηκε και φέτος η Διανομή του Πασχαλινού Βοηθήματος, σε εορταστικό κλίμα, με είδη πρώτης ανάγκης, γλυκίσματα και δώρα για τα παιδιά σε 2.000 περίπου άτομα, που υποστηρίζονται από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς του Δήμου μας.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Μελάς Ιωάννης και ο Δήμαρχος, Χουρσαλάς Νικόλαος, ευχήθηκαν στους δικαιούχους, καλό Πάσχα με υγεία & αισιοδοξία!

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) διακόσμησαν πασχαλινές λαμπάδες και δοχεία με γλυκίσματα για τα παιδιά με ευφάνταστες δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, σε κλίμα συγκίνησης και αγάπης. Παράλληλα, οι μαθητές του 4ου & 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών, «μετέφεραν» το μήνυμα της Ανάστασης και της ελπίδας, κατασκευάζοντας κι εκείνοι περίτεχνες παιδικές λαμπάδες, ενώ με μεγάλο ενθουσιασμό, οι λιλιπούτειοι μαθητές του 21ου Νηπιαγωγείου, συγκέντρωσαν δώρα για τους μικρούς τους φίλους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς, τους Χορηγούς (Φορείς- Εταιρίες- Ιδιώτες) για την πολύτιμη προσφορά προϊόντων ή υπηρεσιών με σκοπό την κάλυψη των αναγκών της Δομής Βασικών Αγαθών (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Κοινωνικό Μαγειρείο) του Δήμου μας. Οι δωρεές & ο εθελοντισμός συμβάλλουν στη συνολική ευημερία της κοινωνίας, αναπτύσσοντας την έννοια της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού.

Ο Δήμος Κορυδαλλού αναρτά δημόσια ανά έτος, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης & αναγνώρισης της προσφοράς τους, τις επωνυμίες τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://korydallos.gr/sponsors/