Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, πάντα πιστές στο Ανθρωπιστικό τους Έργο, διοργανώνουν καμπάνια ευαισθητοποίησης για τη συγκέντρωση χρηματικής βοήθειας προς τη συμβασιούχο υπάλληλο του Δήμου μας, που στις 22-07-2021 λόγω ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, υπέστη ακρωτηριασμό στο αριστερό κάτω άκρο της.

Η Χριστίνα Φωτεινού είναι 34 ετών. Είναι μονογονέας δύο παιδιών, το ένα εξ αυτών είναι ανήλικο, το δεύτερο είναι ΑΜΕΑ. Ζει σε οικία στο Δήμο μας, μαζί με τα δύο παιδιά της αλλά και με τους δύο γονείς της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η Χριστίνα Φωτεινού, μέχρι να τραυματιστεί και να ακρωτηριαστεί, μεγάλωνε τα παιδιά της μόνη της (δεν λαμβάνει καμία “διατροφή”) και υποστήριζε τους δύο γονείς της. Σήμερα η Χριστίνα Φωτεινού, αδυνατεί να υποστηρίξει τα παιδιά και τους γονείς της, αδυνατεί να αυτοεξυπηρετηθεί, αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στις δαπάνες αποθεραπείας (φυσικοθεραπείες κλπ) και στην δαπάνη αγοράς τεχνητού μέλους. Ζεί ανήμπορη, σε οικονομικό αδιέξοδο με τις συνεπαγόμενες ψυχολογικές συνέπειες σε αυτήν και στο στενό περιβάλλον της. Ελπίζει στη βοήθεια του Δήμου και των λοιπών φορέων / θεσμών, στην αλληλεγγύη φίλων και γειτόνων, στην στήριξη από την κοινωνία.

 

Ας γίνουμε όλοι μια “μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα” αλληλεγγύης!

Μια “αγκαλιά” ελπίδας, αγάπης και προσφοράς!

Καλούμε τους πολίτες / φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν εμπράκτως στα έξοδά της, (φυσιοθεραπείες και προσθετικό μέλος),

να καταθέσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμούν στο λογαριασμό Ταμιευτηρίου της Εθνικής Τράπεζας,

(ΙΒΑΝ GR 2301106420000064260298928 και Δικαιούχο τη Χριστίνα Φωτεινού του Νικολάου).

 

Εγγυόμαστε ότι η κάθε προσφορά, ακόμα και η πιο μικρή, έχει αξία!

Παρακαλούμε θερμά κοινοποιείστε – διαδώστε την προσπάθεια αυτή!