Εκ μέρους του Δημοτικού Κέντρου Επιμόρφωσης και των εκπαιδευτικών μας, σας καλωσορίζουμε στο ξεκίνημα αυτής της νέας χρονιάς!
Στο Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού δίνεται η δυνατότητα για:
-Εκμάθηση Υπολογιστών (με ή χωρίς Πιστοποίηση ΑΣΕΠ) σε όλες τις ενότητες: WORD/EXCEL/INTERNET- OUTLOOK/POWERPOINT/WINDOWS/ACCESS. Το Πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ που αποκτάται από το πρόγραμμα, είναι αναγνωρισμένο εφ’ όρου ζωής από τον ΕΟΠΠΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Τα μαθήματα των εξετάσεων είναι ταχύρρυθμα και οι Εξετάσεις πιστοποίησης διεξάγονται 2 φορές το μήνα!
-Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών για όλα τα Επίπεδα: ΑΓΓΛΙΚΑ/ ΙΣΠΑΝΙΚΑ/ ΙΤΑΛΙΚΑ/ ΓΑΛΛΙΚΑ/ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ.
-Εκμάθηση Ελληνικών για ξένους με δυνατότητα Πιστοποίησης όλων των Επιπέδων (Α1/Α2/Β1/Β2/Γ1/Γ2). Ειδικές τιμές σε ανέργους, τρίτεκνους, πολύτεκνους και ευπαθείς ομάδες.
Στόχος και προσδοκία όλων μας είναι οι σπουδαστές μας μέσα από τις παρεχόμενες γνώσεις του Κέντρου μας, να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια, που θα τους καταστήσουν ικανούς, να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις της εποχής, να επεκτείνουν τις γνώσεις και αναπτύξουν τους ορίζοντές τους.

Η ομάδα του ΔΗ.Κ.ΕΠΙ θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να πετύχετε τους στόχους σας!!
«Η γνώση είναι δύναμη»!! Ας την κατακτήσουμε!!
Δηλώστε συμμετοχή για όποιο μορφωτικό αντικείμενο σας ενδιαφέρει, στα τηλ. 210-4956717 ή 6907906881 από 25/08/20 – 13/09/20.
Έναρξη μαθημάτων 14/09/2020. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης.