Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στα Τμήματα της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών για το σχολικό έτος 20232024 , οι εγγραφές θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ το διάστημα 8 – 31/5/2023 μέσω της εφαρμογής PRESCHOOL ( πατήστε εδώ.) 

  • Η ενημέρωση των γονέων θα γίνεται από τα Τμήματα των Βρεφονηπιακών Σταθμών, το Γραφείο Διεύθυνσης (τηλ. 2104946113 – 2104949280) και την ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού www.korydallos.gr
  • Στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού θα υπάρχουν οδηγίες για τη δημιουργία λογαριασμού στην εφαρμογή PRESCHOOL και την υποβολή της αίτησης εγγραφής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (μεταφόρτωση). Εναλλακτικά των οδηγιών δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης και με κωδικούς TaxisNet.
  • Υποχρεωτικά οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν επιλογή τεσσάρων (4) Σταθμών προτίμησης. Η τοποθέτηση των παιδιών θα γίνει με βάση το συνολικό αριθμό των μορίων κάθε αίτησης.
  • Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που δεν θα συνοδεύονται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε ηλεκτρονική μορφή,  θα θεωρηθούν ελλιπείς και δεν θα αξιολογηθούν.
  • Το έντυπο της Ιατρικής Βεβαίωσης Υγείας, οι γονείς μπορούν να το εκτυπώσουν από την ιστοσελίδα του Δήμου Κορυδαλλού ή να το παραλάβουν από τα Τμήματα των Βρεφονηπιακών Σταθμών και το Γραφείο Διεύθυνσης , κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
  • Ο Δήμος Κορυδαλλού θα διαθέσει θέσεις, για το έτος 2023 – 2024, στα βρεφικά και παιδικά τμήματα μέσω του Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Οι γονείς θα ενημερωθούν για την έναρξη υποβολής των αιτήσεων ΕΣΠΑ με νεότερη ανακοίνωση.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλα τα απαραίτητα έγγραφα